Nieuws

Vacatures

Vacature pedagogisch medewerkers

Wij zijn op zoek naar lieve, enthousiaste, vrolijke en gedreven collega’s!
Kun jij jezelf omschrijven als van nature een liefdevol en zorgzaam persoon? Kun jij al-tijd de rust bewaren en vind je het leuk om de ontwikkeling van de kinderen op een crea-tieve manier te stimuleren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

------

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BABYGROEP 27 UUR 
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, lieve en gedreven pedagogisch medewerker voor 27 uur per week op een babygroep in de leeftijd van 0-1,5 jaar. 

 

Werkdagen en –tijden:
Je komt 27 uur per week te werken als pedagogisch medewerk(st)er op het kinderdagverblijf. De werkdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag tussen 7.30-18.30 uur. 

------

2x IINVALKRACHT 27 UUR 
Ook zijn wij opzoek naar een enthousiaste, lieve en gedreven oproepkracht voor 27 uur per week, die meerdere dagen inzetbaar is en het leuk vindt om met kinderen van alle leeftijden te werken.

Werkdagen en –tijden:
Je komt 27 uur per week te werken als pedagogisch medewerk(st)er op het kinderdagverblijf en op de naschoolse opvang. De werkdagen zijn in overleg en je werktijden zijn afhankelijk van de dienst tussen 7.30-18.30 uur. 

------

PEDAGOGISCH MEDEWERKER DREUMESGROEP 18-27 UUR 
Tot slot zijn wij opzoek naar een enthousiaste, lieve en gedreven pedagogisch medewerker voor 18-27 uur per week op een dreumesgroep in de leeftijd van 1,5-2,5 jaar. 

Werkdagen en –tijden:
Je komt 18-27 uur per week te werken als pedagogisch medewerk(st)er op het kinderdagverblijf. De werkdagen zijn op dinsdag en vrijdag. 3e dag is nog nader te bepalen. De werktijden zijn tussen 7.30-18.30 uur. 

------

 

Wij vragen: 

-afgeronde opleiding conform CAO Kinderopvang; 
-je beschikt over een open houding en communiceert eerlijk en transparant; 
-pedagogische kennis; 
-kennis van de geldende hygiëne- en veiligheidseisen; 
-kennis van ontwikkelingsfases van een kind; 
-flexibele instelling; 
-goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Solliciteren of meer info? Kijk voor meer informatie op www.woudlopertje.nl 
Solliciteren? Dan nodigen we je graag uit te reageren. Stuur je brief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. L. Wever. 

Login